Konu: Hilary Özel Röportaj (FASHION RULES!) Çarş. Ocak 07, 2009 8:30 pm
FASHION RULES!!! Röportajı Fashion Rules geçen hafta Hilary Duff ile buluştuğu için şanslıydı ki, şu an çekimleri olan =Greta, Stay Cool, Safety Glass= filmlerine küçük bir ara vermiş ve bu ay çıkacak olan ayrıca hitlerinden oluşan albümden iki yeni şarkıyı ve videolarını da bitirdi.
Önemsiz şeyleri geçelim. Biz Moda ve Parfümünden konuşmak istiyoruz. Hilary'nin üzerinde kot pantolon, bir t-şört, ve erkek arkadaşının turkuaz hırkası, başında bir fötr şapka ve saçları War, Inc filminden sonra tekrar sarı.
Bu ropörtjımız, kadınlardan; gençlik modasını 30 - 40 milyon dolar civarında yükselten Hilary Duff'ın ''Stuff By Duff'' markası hakkında.
FASHION RULES!: Hilary ''Stuff By Duff'' ın geleceği hakkında konuşalım.
HILARY DUFF: Şeyy, onu bırakacağım aslında. Kendi yaşlarımda olmayanlar için çizim yapmaya gerçekten devam etmek istemiyorum. 21 yaşıma girdim ve Barneys , Satine ve Curve'den alınan şeyleri daha ucuz olanlarla birlikte harmanlayıp dizayn ediyorum. Los Angeles ve New York'ta çok fazla seçenek var giyinme konusunda. Ve kendimi moda çizimlerine veremedim. Para konusunda iyiydim ama bütün bunlardan çok zor kazanıyordum. Yanlız başıma yapamadım. Ve herneyse, sürekli para konuşmak için çok gencim.
FASHION RULES!: Ama hala kıyafetleri seviyorsun değil mi? Üzerimize alınalım mı?
HILARY DUFF: Herşeyden çok!!! Bu asla değişmez. Ama kendi yaşlarımda olan kadınların kıyafetlerini dizayn etmek istiyorum şu an bu beni çok heyecanlandırıyor. Bu benim için önemli. İki hafta içerisinde büyük bir kıyafet şirketiyle anlaşma imzalayacağım ve önümüzdeki bir kaç yıl onlarla çalışacağım. Onların yaptıklarını şimdiden beğenmeye başladım. Bu fırsat için çok heyecanlıyım. Başlamak için sabırsızlanıyorum.
FASHION RULES!: Bu kıyafet işini yapmak zorunda olduğunu düşündün mü hiç? Çünkü Olsen İkizleri (Mary-Kate & Ashley Olsen), Lindsay Lohan, Paris Hilton bu ünlülerin hepsi tasarım yapıyorlar.
HILARY DUFF: Çok zor. Bunu hiç benden bekledikleri için yapmadım. Yeni Reach Out klibimde kısa şortlar giyiyorum ama sonra tül elbise. Bazı videolarımda kısa peruk taktım, bazısında uzun peruk. Saç rengimi sürekli değiştirdim hatta şu an yine değiştirme düşüncesindeyim. canım ne isterse veya ne düşünürsem onu yapıyorum. Ve bence diğerleri gibi giyinmiyorum.
HILARY DUFF: Evet şu an ortasındayız. İlerlemeden önce her ülkeden isim için araştırma yapıp onay almalyıyız. Eğer bir ülkede parfümün adı kötü anlama gelirse o adı kullanamayıp tekrardan başlıyoruz. Ve buda uzun zaman alıyor. Ama Arden'daki insanların çalışma yöntemlerinden çok şey öğrendim. Beğenilme hakkında ve çiçekleri ve kokuları seçip kokularını ve aynı zamanda sembollerini not alıyorum.
FASHION RULES: Ve kayıt şirketin Disney'in olan Hollywood Records'dan ayrılıyorsun.
HILARY DUFF: Evet yeni albümümü kendim yapmak istiyorum. Müzik yapmanın yeni yolu bu. Kendi zamanımda, kendi yapımcılığımla gitmek, kıyafetlerde olduğu gibi. Neler yapabildiðimi görmek istiyorum. Uzun zamandır çok çalışıyorum. Ve yeni 21 yaşıma girdim. Ve artık herşeyi kendi yolumla yapacağım!!!
Konu: Geri: Hilary Özel Röportaj (FASHION RULES!) Cuma Ocak 09, 2009 5:40 pm